Regenboog Danslint, 2mtr.
Regenboog Danslint, 2mtr.
Regenboog Danslint, 2mtr.

Regenboog Danslint, 2mtr.

Niet op voorraad
8180572
€ 2,99


  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Betoverende Dansbeleving met het Regenboog Danslint - Laat Jouw Creativiteit Dansen!

Ontdek de magie van dans en laat jouw bewegingen tot leven komen met het Danslint in betoverende regenboog kleuren! Dit elegante danslint voegt een vleugje sierlijkheid toe aan elke dansroutine en laat jouw creativiteit vrij stromen. Zwaai met het gladde lint en ervaar hoe het soepel jouw bewegingen volgt, waardoor een prachtige visuele dansbeleving ontstaat.

Het Danslint in regenboog kleuren biedt een schitterende dansbelevenis voor jong en oud. Of je nu een ervaren danser bent of gewoon plezier wilt hebben met dansen, dit lint voegt een vleugje elegantie en magie toe aan jouw bewegingen.

Met dit danslint kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Ontdek verschillende dansbewegingen en choreografieën terwijl je het lint zwaait en wervelt. Creëer betoverende patronen en laat jouw dansverhaal tot leven komen met dit veelzijdige accessoire.

Het danslint heeft een indrukwekkende lengte van 200 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt om jouw dansbewegingen groots en sierlijk te maken. Bovendien is het voorzien van een verstelbaar koord, zodat je de lengte kunt aanpassen aan jouw voorkeur en dansstijl.

Het Danslint in regenboog kleuren is een betekenisvol cadeau-idee voor dansliefhebbers. Geef het als een speciale verrassing aan dansers van alle leeftijden, of als een stimulerend cadeau voor iemand die net begint met dansen. Het zal hun dansbeleving verrijken en hen inspireren om hun passie voor dans te volgen.

Het Danslint is vervaardigd van hoogwaardige materialen, waardoor het duurzaam en veilig is voor gebruik. Het gladde lint zorgt voor een soepele danservaring zonder het risico op verstrengeling of verwarring.

Afmeting: lengte 200 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 200 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Meisjes
EAN code:
8718012041448

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst