• Alleen online
  • -10%
Piratenmunten, 100st.
Piratenmunten, 100st.

Piratenmunten, 100st.

Niet op voorraad
LG-Imports
LG2798
€ 8,06 € 8,95 -10%


  • Bekijk meer van Piraten
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ahoy, piratenliefhebbers! Wat is er nu leuker dan een schat vol gouden munten? Met deze set van 100 gouden piratenmunten kunnen jonge zeerovers hun eigen schattenjacht beleven en hun schatkist vullen met glanzende rijkdom.

Deze gouden piratenmunten zijn perfect voor allerlei piratenavonturen en themafeesten. Kinderen kunnen hun verbeelding de vrije loop laten en zich wanen als echte piraten, die op zoek zijn naar verborgen schatten op afgelegen eilanden. Of je nu een piratenfeestje organiseert, een schoolproject hebt over piraten, of gewoon plezier wilt beleven aan het spelen van rollenspellen, deze gouden munten voegen een extra dimensie toe aan het spel.

Elke munt is gedetailleerd vormgegeven met piratenemblemen en heeft een realistische uitstraling. Ze zijn gemaakt van duurzaam kunststof en zijn daardoor zowel veilig als herbruikbaar. Met 100 munten in de set, is er genoeg om te delen met vrienden en familie, en om een schat aan te leggen die met trots getoond kan worden.

Deze gouden piratenmunten zijn niet alleen geweldig voor spelen, maar ze kunnen ook gebruikt worden als decoratie voor piratenfeesten, als rekwisieten in schoolvoorstellingen, of zelfs als beloningen voor educatieve activiteiten. Ze voegen een vleugje avontuur en plezier toe aan elke gelegenheid.

Dus haal je ooglapje tevoorschijn, hijs de zeilen en ga op zoek naar verborgen schatten met deze prachtige gouden piratenmunten. Een schatkist vol plezier en verbeelding wacht op je!

Afmeting: munt Ø 3,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
munt Ø 3,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Goud
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247027986

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst