• Alleen online
  • -10%
Vingermonster
Vingermonster
Vingermonster
Vingermonster

Vingermonster

264 op voorraad
LG-Imports
LG4313
€ 0,41 € 0,45 -10%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke en spannende manier om de verbeelding van je kind te prikkelen? Dan zijn deze vingerpoppetjes van monsters en dino's misschien wel iets voor jou! Met deze kleine poppetjes op de topjes van je vingers kun je je eigen mini-poppenkast creëren en een spannende show neerzetten.

Deze vingerpoppetjes zijn perfect voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Ze zijn gemaakt van zachte materialen en passen perfect op de topjes van de vingers. Kinderen kunnen er gemakkelijk mee spelen en hun fantasie de vrije loop laten gaan. Door de verschillende kleuren en ontwerpen kunnen kinderen hun eigen verhalen en avonturen bedenken met deze schattige en kleurrijke vingerpoppetjes.

De monsters en dino's vingerpoppetjes zijn perfect voor kinderen die dol zijn op fantasievolle verhalen en avonturen. Door hun kleine formaat zijn ze ideaal om mee te nemen en kunnen kinderen er overal mee spelen. Het is een geweldige manier om kinderen te stimuleren om creatief te zijn en hun verbeelding te ontwikkelen.

Met een gemiddelde afmeting van 3x3cm zijn deze vingerpoppetjes niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook handig om op te bergen. Ze nemen weinig ruimte in en zijn gemakkelijk mee te nemen op reis. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en kunnen ze keer op keer worden gebruikt.

In conclusie, deze vingerpoppetjes van monsters en dino's zijn een leuke en spannende manier om de verbeelding van kinderen te prikkelen. Ze zijn gemaakt van zachte materialen, gemakkelijk te gebruiken en op te bergen, en bieden eindeloos speelplezier. Als je op zoek bent naar een geweldige manier om de fantasie van je kind te stimuleren, dan zijn deze vingerpoppetjes zeker de moeite waard om uit te proberen!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Let op verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmeting: 3 x 3cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
5 x 3 x 3 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
EAN code:
5413247043139
264 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst