• -10%
  • Pakket
Geschenktasje Papier Prinses 12st.
Geschenktasje Papier Prinses 12st.
Geschenktasje Papier Prinses 12st.

Geschenktasje Papier Prinses 12st.

57 op voorraad
LG-Imports
LG7426-12
€ 8,33 € 9,25 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Prinsessen
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een charmante en praktische manier om kleine cadeaus te verpakken? Deze bundel van 12 prachtige geschenktasjes met een Prinses ontwerp is precies wat je nodig hebt! Met een afmeting van 16x22x9cm bieden deze papieren tasjes voldoende ruimte om kleine cadeautjes, speeltjes of andere verrassingen in te verpakken.

De geschenktasjes zijn gemaakt van stevig papier en hebben een mooie en kleurrijke Prinses opdruk. Hierdoor zijn ze niet alleen functioneel, maar ook nog eens heel stijlvol. Het papieren materiaal heeft ook een ecologisch tintje, omdat het recyclebaar is en bijdraagt aan een duurzamere wereld. Je kunt dus met een gerust hart je cadeaus inpakken.

Met het handige handvat aan de bovenkant van het tasje is het gemakkelijk om het mee te nemen. Het biedt een comfortabele grip en maakt het dragen van het geschenktasje eenvoudig. Daarnaast zijn deze tasjes ook perfect te gebruiken als party bags of voor speciale evenementen zoals een prinsessenfeestje. Ze voegen een vleugje elegantie en plezier toe aan elk feest.

Of je nu op zoek bent naar een verpakking voor verjaardagscadeaus, bedankjes of verrassingen voor speciale gelegenheden, deze geschenktasjes zijn de ideale keuze. Met een bundel van 12 stuks heb je genoeg tasjes om meerdere cadeaus te verpakken of om ze te delen met anderen.

Kies voor stijl en gemak met deze prachtige geschenktasjes van papier met Prinses ontwerp. Bestel vandaag nog deze bundel van 12 stuks en maak van het inpakken van cadeaus een feestelijke ervaring!

Afmetingen: 16 x 22 x 9cm, 100gsm

Productdetails

Leeftijd
alle leeftijden
Afmetingen
16 x 22 x 9cm, 100gsm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Prinses
EAN code:
5413247174260
57 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst