Servetten Sinterklaas 20st.
Servetten Sinterklaas 20st.

Servetten Sinterklaas 20st.

Niet op voorraad
Boland
2620605
€ 2,99


  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Bij een gezellige Sinterklaasviering hoort natuurlijk niet alleen lekkers, maar ook handige servetjes om die lekkernijen op te vangen. Onze set van 20 papieren Sinterklaas servetten met een afmeting van 33 x 33 cm is de perfecte aanvulling op je Sinterklaasfeest. Hier zijn een paar redenen waarom deze servetten een onmisbare aanvulling zijn:

Feestelijke Print: Onze Sinterklaas servetten zijn bedrukt met een leuke en feestelijke print die helemaal in de Sinterklaassfeer past. Ze voegen een vrolijke en feestelijke sfeer toe aan je tafeldecoratie.

Handig Formaat: Met een afmeting van 33 x 33 cm zijn deze servetten groot genoeg om handig te gebruiken bij het eten van lekkernijen zoals pepernoten, chocoladeletters en speculaas. Ze bieden voldoende ruimte om je handen schoon te houden.

Hygiënisch: Servetten zijn niet alleen handig om je handen schoon te maken, maar ze zorgen ook voor een hygiënische eetervaring. Je gasten kunnen zonder zorgen genieten van al het lekkers.

Gemakkelijk in Gebruik: Papieren servetten zijn gemakkelijk te gebruiken en na afloop hoef je ze niet te wassen. Gewoon weggooien na gebruik, wat zorgt voor een snelle en eenvoudige opruiming.

Ruim Voldoende: Met een set van 20 servetten heb je ruim voldoende voor je Sinterklaasviering. Of je nu een intieme bijeenkomst thuis hebt of een groter feest organiseert, deze servetten komen altijd van pas.

Sfeervol Tafeldecor: Naast hun praktische nut dienen deze servetten ook als sfeervol tafeldecor. Ze dragen bij aan de feestelijke uitstraling van je Sinterklaastafel.

Onze set van 20 papieren Sinterklaas servetten is de ideale aanvulling op je Sinterklaasfeest. Ze zorgen voor een schone en feestelijke eetervaring, terwijl ze ook bijdragen aan de gezellige sfeer van dit bijzondere feest. Zorg ervoor dat je Sinterklaasviering vlekkeloos verloopt en bestel vandaag nog deze handige en feestelijke servetten!

Afmeting: 33 x 33 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
33 x 33 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8712026566621

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst