Servetten Dino Papier 12 Stuks
Servetten Dino Papier 12 Stuks

Servetten Dino Papier 12 Stuks

Niet op voorraad
Boland
BL50059
€ 2,25

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar leuke en stoere servetten om je feestje compleet te maken? Kies dan voor deze gave Dinosaurus servetten! Deze servetten zijn niet alleen praktisch tijdens het feest, maar geven ook nog eens een unieke en gezellige sfeer aan het geheel. Of je nu een kinderfeestje organiseert of gewoon iets wilt versieren, deze Dinosaurus servetten zijn perfect voor elke gelegenheid.

Op de servetten staan kleurrijke afbeeldingen van verschillende soorten dinosaurussen, waardoor het direct duidelijk is wat het thema van jouw feestje is. En als er geknoeid wordt, dan zijn deze servetten snel en gemakkelijk te gebruiken om alles weer schoon te maken. De Dinosaurus servetten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een grootte van 33x33 cm.

Je kunt deze Dinosaurus servetten perfect combineren met andere feestartikelen uit ons assortiment, zoals bijpassende bekers, borden en tafelkleden. Zo maak je van jouw feestje een groot succes en zullen de gasten nog lang napraten over deze bijzondere en gezellige dag. Kies voor de Dinosaurus servetten en maak jouw feestje compleet!

Is er geknoeid? Met deze Dinosaurus servetten is het gemakkelijk op te ruimen. Op de servetten staan dinosaurussen hiermee laat je zien dat jij fan van dino's bent.

Afmeting: 33 x 33cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
33 x 33cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8712026500595

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst