Zwaaivlag Welkom Sint
Zwaaivlag Welkom Sint

Zwaaivlag Welkom Sint

Niet op voorraad
Boland
2620591
€ 1,35


  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je klaar om Sinterklaas en zijn Pieten hartelijk welkom te heten met onze feestelijke Zwaaivlag met afbeelding van Sinterklaas en de tekst "Welkom Sint" erop! Deze vrolijke zwaaivlag is de perfecte manier om de komst van Sinterklaas te vieren en de magie van het Sinterklaasfeest te verspreiden.

Waarom onze Welkom Sint Zwaaivlag een geweldige keuze is voor jouw Sinterklaasviering:

Feestelijke Sfeer: Met de afbeelding van Sinterklaas en de warme groet "Welkom Sint" brengt deze zwaaivlag onmiddellijk een feestelijke sfeer in je huis, school of kinderopvang.

Perfecte Maat: De vlag heeft een ideale grootte van 45 bij 30 cm en wordt geleverd met een stevige stok van 60 cm. Dit maakt de vlag gemakkelijk vast te houden en te zwaaien voor zowel kinderen als volwassenen.

Duurzaamheid: Onze zwaaivlag is gemaakt van hoogwaardig materiaal, zodat je er jarenlang plezier van hebt tijdens de Sinterklaasviering.

Welkomstgroet: De toegevoegde "Welkom Sint" tekst maakt deze vlag speciaal geschikt om Sinterklaas en zijn gevolg hartelijk te verwelkomen wanneer ze arriveren.

Veelzijdigheid: Deze zwaaivlag is geschikt voor diverse Sinterklaasvieringen, zoals thuisfeesten, intochten, scholen, kinderdagverblijven en meer.

Met onze Welkom Sint Zwaaivlag maak je van elke Sinterklaasviering een nog groter feest. Laat zien dat je in de feeststemming bent door de vlag te zwaaien wanneer Sinterklaas arriveert. Of het nu gaat om een feestelijke optocht, een schoenzetmoment of een bezoek aan de Sint, deze vlag voegt een extra dosis plezier en opwinding toe aan je Sinterklaasviering. Bestel vandaag nog en maak je klaar om Sinterklaas en zijn Pieten met open armen te ontvangen!

Afmeting: 45 x 30 cm, lengte stok 60 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
45 x 30 cm. lengte stok 60 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8712026564429

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst