Ooglap Piraat
Ooglap Piraat
Ooglap Piraat
Ooglap Piraat
Ooglap Piraat

Ooglap Piraat

7 op voorraad
Boland
BL74285
€ 0,45

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als je op zoek bent naar de perfecte aanvulling op jouw piratenkostuum, dan is deze piratenooglap van zachte foam de ideale accessoire! Het is een comfortabele en lichtgewicht ooglap die is voorzien van een elastiek om om je hoofd te doen.

Deze piratenooglap is perfect voor elk piratenfeest, Halloweenfeest of andere verkleedpartijen waarbij een piratenkostuum vereist is. De zachte foam zorgt ervoor dat de ooglap comfortabel zit en niet knelt of irriteert. Het elastiek is eenvoudig te verstellen, waardoor de ooglap geschikt is voor volwassenen en kinderen.

Deze piratenooglap is niet alleen een must-have accessoire voor jouw piratenkostuum, maar ook een geweldig cadeau voor iedereen die van piraten houdt. Het is een eenvoudig maar effectief geschenk dat gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger zal toveren.

Daarnaast is deze piratenooglap ook ideaal voor kinderfeestjes. Kinderen vinden het geweldig om zich te verkleden en met deze piratenooglap kunnen ze zich helemaal inleven als een echte piraat. Het is een leuke en veilige manier om kinderen te laten spelen en zich te vermaken tijdens een feestje.

Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabele en betaalbare piratenooglap om jouw piratenkostuum compleet te maken, dan is deze zachte foam ooglap met elastiek een uitstekende keuze. Bestel hem vandaag nog en ga als een echte piraat op avontuur!

Let op: Prijs per stuk.

Afmeting: diameter 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 6 cm
Materiaal
Foam
Kleur
Zwart
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
8712026742858
7 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst