• -10%
  • Pakket
Foammasker Wild Dier 24st.
Foammasker Wild Dier 24st.
Foammasker Wild Dier 24st.
Foammasker Wild Dier 24st.

Foammasker Wild Dier 24st.

1 op voorraad
LG-Imports
LG9674-24
€ 17,96 € 19,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Wilde dieren thema
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je een onvergetelijk kinderfeestje organiseren met als thema wilde dieren? Zoek niet verder, want onze Foammaskers Wilde Dieren zijn de perfecte aanvulling om de spanning en avontuur van de jungle naar je feest te brengen. Met deze bundel van 24 stuks bieden we een boeiende en leerzame ervaring voor jonge avonturiers.

Waarom onze Foammaskers Wilde Dieren een must-have zijn voor jouw kinderfeestje:

Onze Foammaskers zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan uitvoeringen en kleuren, waaronder de elegante zebra, majestueuze leeuw, imposante olifant, speelse aap, krachtige tijger en gracieuze giraffe. Elk kind kan zijn of haar favoriete wilde dier kiezen en zich onderdompelen in de wereld van de jungle.

Educatief Plezier: Deze maskers zijn niet alleen leuk om te dragen, maar ze bieden ook een educatieve dimensie aan je feest. Kinderen kunnen ontdekken en leren over verschillende wilde dieren, hun habitat en gedrag, terwijl ze zich vermaken.

Gemaakt van hoogwaardig schuimmateriaal zijn onze maskers duurzaam en comfortabel voor urenlang speelplezier. Ze zijn lichtgewicht en voorzien van een elastisch koord, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gedragen zonder ongemak.

Perfect voor Themafeesten: Of je nu een verjaardagsfeestje, een schoolfeest of een ander evenement organiseert, deze Foammaskers zijn de ideale keuze om je thema van wilde dieren tot leven te brengen en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Onze maskers zijn gemaakt van niet-giftig materiaal en voldoen aan alle veiligheidsnormen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de gezondheid van de kinderen tijdens het feest.

Breng de wildernis naar je kinderfeestje met onze Foammaskers Wilde Dieren. Laat de verbeelding van kinderen de vrije loop terwijl ze zich vermommen als hun favoriete dieren en genieten van een leerzame, speelse ervaring. Bestel vandaag nog en maak je feest tot een avontuurlijke reis door de jungle!

Afmeting: 21 x 15 cm
Let op: Verschillende kleuren worden willekeurig geleverd

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
21 x 15 cm
Materiaal
Foam
Kleur
Door elkaar geleverd
Thema
Dieren
EAN code:
5413247196743
1 Product

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst