• Alleen online
Feesthoedjes, 6st.
Feesthoedjes, 6st.

Feesthoedjes, 6st.

56 op voorraad
Folat
FL08621
€ 2,25

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Welkom bij onze unieke collectie van 6 metallic feesthoedjes in verschillende kleuren! Deze feesthoedjes zijn perfect voor elke feestelijke gelegenheid en voegen een sprankelende touch toe aan je vieringen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een jubileum, een afstudeerfeest of een ander speciaal evenement, deze feesthoedjes zijn een absolute must-have om de feeststemming te verhogen.

De set bestaat uit 6 feesthoedjes in levendige en opvallende metallic kleuren. Van glinsterend goud tot stralend zilver en van bruisend blauw tot betoverend paars, deze hoedjes bieden een breed scala aan kleuropties die passen bij elke thema en decoratie. Je kunt ze zelfs mixen en matchen om een kleurrijke en feestelijke sfeer te creëren die de gasten zal betoveren.

Onze metallic feesthoedjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en toch comfortabel is om te dragen. 

Wat deze feesthoedjes echt uniek maakt, is hun glanzende metallic afwerking. Ze reflecteren het licht prachtig, waardoor ze een extra vleugje glamour aan je feest geven. Of je nu een elegant en chic feest wilt organiseren of een bruisende en kleurrijke viering, deze feesthoedjes zijn de perfecte aanvulling op je feestaccessoires.

Bovendien zijn deze metallic feesthoedjes niet alleen leuk om te dragen, maar ook geweldig als decoratieve elementen. Je kunt ze gebruiken als tafelversiering, ze aan slingers hangen of ze zelfs aan cadeaus vastmaken voor een extra feestelijk tintje. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt je creativiteit de vrije loop laten met deze veelzijdige hoedjes.

Kortom, als je op zoek bent naar een set van 6 metallic feesthoedjes in verschillende kleuren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met hun levendige kleuren, comfortabele pasvorm en glanzende afwerking zullen deze hoedjes zeker een hit zijn op jouw volgende feest. Bestel ze vandaag nog en laat het feestplezier beginnen

Afmeting: Ø 10 x 16 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
Ø 10 x 16 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714572086219
56 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst