• -10%
Zelfopblaasbare Knuppel Superhelden
Zelfopblaasbare Knuppel Superhelden
Zelfopblaasbare Knuppel Superhelden

Zelfopblaasbare Knuppel Superhelden

27 op voorraad
LG-Imports
LG8404
€ 0,89 € 0,99 -10%

  • Bekijk meer van Superhelden
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Zelfopblaasbare Knuppel Superhelden: Laat het Feest Beginnen!

Ben je op zoek naar een leuke en opvallende accessoire voor je feest of evenement? Zoek niet verder, want onze Zelfopblaasbare Knuppel Superhelden is precies wat je nodig hebt om de sfeer te verhogen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen!

Hier zijn enkele redenen waarom onze Zelfopblaasbare Knuppel Superhelden een geweldige keuze is voor elk feest of evenement:

Superhelden Thema: Deze knuppel is versierd met stoere superheldenafbeeldingen, waardoor hij een vrolijke en opvallende uitstraling heeft. Het is de perfecte accessoire voor superheldenfeesten, verkleedpartijen en thema-evenementen.

Automatisch Opblaasbaar: Wanneer je de knuppel activeert, wordt deze automatisch op geblazen tot zijn volle grootte. Je hebt geen pomp of extra moeite nodig. Het is een leuke verrassing voor gasten van alle leeftijden.

Stevig en Duurzaam: Onze knuppel is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. Hij kan tegen een stootje en gaat lang mee, zodat je hem keer op keer kunt gebruiken.

Multifunctioneel Plezier: Of je nu wilt zwaaien, dansen of gewoon plezier wilt hebben, deze knuppel staat garant voor entertainment. Kinderen en volwassenen zullen genieten van het speelse karakter ervan.

Geschikt voor Elk Evenement: Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsevenement, sportwedstrijd of ander feest organiseert, deze knuppel voegt een dosis opwinding en plezier toe aan elke gelegenheid.

Onze Zelfopblaasbare Knuppel Superhelden is de perfecte manier om je feest onvergetelijk te maken. Bestel vandaag nog en laat het feest beginnen met deze opvallende en leuke accessoire!

Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd, prijs per stuk.
Afmetingen: 49 x 13cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
49 x 13cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247084040
27 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst