• Alleen online
  • -10%
  • Pakket
Schatkistje Piraat 24st.
Schatkistje Piraat 24st.
Schatkistje Piraat 24st.
Schatkistje Piraat 24st.
Schatkistje Piraat 24st.

Schatkistje Piraat 24st.

Niet op voorraad
LG-Imports
LG2681-24
€ 24,26 € 26,95 -10%

Dit pakket bevat


  • Bekijk meer van Piraten
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ahoy, landrotten! Bereid je voor op een avontuurlijk piratenfeest met onze levensechte Piratenschatkisten! Of je nu een kinderfeestje hebt met een piratenthema of een tropisch feestje, deze bundel van 24 schatkisten zijn perfect voor de gelegenheid.

Onze Piratenschatkist is een waar pronkstuk. Met zijn gedetailleerde ontwerp en authentieke uitstraling lijkt het alsof hij rechtstreeks uit een piratenschip is gehaald. De verweerde houten look en het roestige beslag geven een realistische touch aan deze schatkisten.

Deze veelzijdige kisten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt om het piratenfeest tot leven te brengen. Gebruik ze tijdens een speurtocht en verstop de schatkist op een geheime locatie. Laat de kinderen op zoek gaan naar aanwijzingen en hints om de schat te vinden. Het moment waarop ze de schatkist openen en de schatten ontdekken, zal onvergetelijk zijn!

Daarnaast kunnen de Piratenschatkisten dienen als originele verpakking voor piraten-traktaties. Vul ze met lekkernijen, kleine cadeautjes of zelfs gouden munten om de piratenervaring compleet te maken. De kinderen zullen enthousiast zijn om hun eigen schatkist te ontvangen en de verrassingen erin te ontdekken.

Het avontuur stopt niet bij het piratenfeest. Onze Piratenschatkist kan ook worden gebruikt om kostbare spulletjes in op te bergen. Bewaar je favoriete sieraden, edelstenen, munten of andere waardevolle schatten veilig in deze unieke kisten. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook decoratief en zullen een stoere piratensfeer toevoegen aan elke kamer.

Deze bundel van 24 stuks biedt genoeg schatkisten voor grote groepen, feestjes of cadeau-ideeën. Het is een voordelige optie om ervoor te zorgen dat elk kind zijn eigen piratenschatkist heeft om mee naar huis te nemen. Het zal zeker een blijvende herinnering zijn aan een spannend piratenavontuur.

Bestel vandaag nog onze Piratenschatkisten en geef je piratenfeestje een extra dosis plezier en opwinding. Creëer een sfeer van mysterie en avontuur met deze levensechte schatkisten. Of het nu gaat om een speurtocht, traktatieverpakking of persoonlijk gebruik, deze Piratenschatkisten zijn een absolute must-have voor elke piraat in spe!.

Meer Piraten producten vind je hier.

Afmeting: 8 x 5 x 4,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
8 x 5 x 4,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Goud
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
5413247126818

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst