Bordjes Happy Birthday, 6st.
Bordjes Happy Birthday, 6st.

Bordjes Happy Birthday, 6st.

Niet op voorraad
Folat
FL65490
€ 1,75

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je verjaardagsfeestje compleet met deze kleurrijke feestbordjes met de tekst "Happy Birthday"! Deze set van 6 bordjes is perfect om je feesttafel op te vrolijken en de feeststemming te versterken.

De feestbordjes zijn gemaakt van stevig karton en hebben een doorsnede van 18 cm, wat de ideale maat is voor het serveren van allerlei lekkernijen tijdens het feest. Of het nu gaat om taart, cupcakes, snacks of andere lekkere hapjes, deze feestbordjes bieden voldoende ruimte om al het lekkers op een feestelijke manier te presenteren.

Met de vrolijke kleuren en de opbeurende tekst "Happy Birthday" op de bordjes breng je meteen een feestelijke sfeer op tafel. De kleurrijke ontwerpen passen bij elke verjaardagsthema en zorgen voor een feestelijk accent. Of je nu een kinderfeestje, een verjaardagsdiner of een surprise party organiseert, deze feestbordjes voegen gegarandeerd een vrolijke touch toe aan de tafeldecoratie.

Naast hun decoratieve waarde zijn deze feestbordjes ook praktisch in gebruik. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig karton dat stevig genoeg is om allerlei lekkernijen te dragen, en toch zijn ze lichtgewicht en gemakkelijk wegwerpbaar, waardoor je na het feest geen gedoe hebt met afwassen.

Met een set van 6 feestbordjes ben je goed uitgerust om een intiem verjaardagsfeestje te vieren of om een kleine groep gasten te ontvangen. Combineer ze met bijpassende feestbekers, servetten en tafelkleden om een feesttafel te creëren die er geweldig uitziet en waar iedereen van zal genieten.

Bestel vandaag nog deze set van 6 gekleurde feestbordjes met de tekst "Happy Birthday" en maak van je verjaardagsfeestje een kleurrijk en feestelijk geheel. Vergeet niet om ook naar onze andere feestartikelen te kijken om je feestdecoratie compleet te maken!

Afmeting artikel: diameter 18 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 18 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Feest
EAN code:
8714572654906

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst