• -10%
Beker Flamingo 260ml
Beker Flamingo 260ml
Beker Flamingo 260ml

Beker Flamingo 260ml

Niet op voorraad
LG-Imports
LG8051
€ 1,08 € 1,20 -10%


  • Bekijk meer van Flamingo
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil jij net zo opvallend en flamboyant zijn als een flamingo? Dan is deze Flamingo Drinkbeker echt iets voor jou! Met zijn kleurrijke afbeelding van een flamingo maakt deze beker van elk drankje een echt feestje. Of je nu een kinderfeestje organiseert of gewoon thuis wilt genieten, deze bekers zijn de perfecte keuze.

De Flamingo Drinkbeker is niet alleen prachtig ontworpen, maar ook praktisch in gebruik. Met een inhoud van 260 ml biedt hij voldoende ruimte voor al jouw favoriete warme en koude dranken. Of je nu van koffie, thee, frisdrank of sap houdt, deze beker zorgt voor een stijlvolle en vrolijke drinkervaring.

Deze bekers zijn ideaal te combineren met onze andere flamingo artikelen, zoals borden, servetten en decoraties, om een complete flamingo thema te creëren. Of je nu een verjaardagsfeestje, een zomerfeest of een tuinfeest organiseert, de flamingo bekers voegen een speelse en tropische sfeer toe aan elke gelegenheid.

Niet alleen geschikt voor feestjes, maar ook voor dagelijks gebruik thuis. Laat jezelf en je gezin genieten van een beetje extra vrolijkheid tijdens het drinken uit deze prachtige bekers. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn gemakkelijk schoon te maken, zodat je er keer op keer van kunt genieten.

Kies voor de Flamingo Drinkbeker en maak van elke gelegenheid een feestje. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje flamingo flair toe aan jouw drinkervaring!

Let op: deze bekers zijn niet geschikt voor de vaatwasser, maar wel geschikt voor de magnetron(2minuten - 600 watt). Gemaakt in Europa en hebben het foodsafe logo.

Inhoud: 260ml

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
inhoud 260ml
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Flamingo
EAN code:
5413247080516

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst