• -10%
Beker Eenhoorn 260ml
Beker Eenhoorn 260ml
Beker Eenhoorn 260ml

Beker Eenhoorn 260ml

9 op voorraad
LG-Imports
LG8050
€ 1,08 € 1,20 -10%

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van drinken een magische ervaring met de prachtige Beker Eenhoorn van 260 ml! Deze kunststof eenhoorn beker is een ware feestmaker met zijn betoverende eenhoornafbeelding. Of het nu voor een kinderfeestje is of gewoon voor thuisgebruik, deze bekers zorgen voor een vleugje magie en zijn perfect te combineren met onze andere eenhoorn artikelen voor een compleet feest.

De Beker Eenhoorn voegt een vleugje fantasie toe aan elke drinkervaring. Met zijn kleurrijke eenhoornafbeelding brengt hij de betoverende wereld van eenhoorns tot leven. Kinderen zullen dol zijn op het drinken uit deze beker en zichzelf voorstellen in een sprookjesachtige wereld vol wonderen en avonturen.

Deze bekers zijn niet alleen leuk, maar ook praktisch. Met een inhoud van 260 ml zijn ze ideaal voor het serveren van koffie, thee, sap, frisdrank of andere warme en koude dranken. Ze zijn gemaakt van stevig kunststof, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te reinigen zijn. Je kunt ze keer op keer gebruiken en ze zijn ook perfect voor buitenevenementen, picknicks of kinderfeestjes in de tuin.

De Beker Eenhoorn is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van eenhoorns en magie houden. Het is een geweldig cadeau-idee voor een eenhoornliefhebber of om je eigen collectie eenhoornartikelen uit te breiden.

Maak van elke drank een feestje met de betoverende Beker Eenhoorn. Bestel vandaag nog en laat jezelf en je gasten genieten van een magische drinkervaring. Spreid je vleugels, laat je verbeelding de vrije loop en geniet van de magie van eenhoorns bij elke slok.

Let op: deze bekers zijn niet geschikt voor de vaatwasser, maar wel geschikt voor de magnetron(2minuten - 600 watt). Gemaakt in Europa en hebben het foodsafe logo.

Inhoud: 260ml

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
inhoud 260ml
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247080509
9 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst