• Alleen online
Ballonnen 9 jaar, 8st.
Ballonnen 9 jaar, 8st.

Ballonnen 9 jaar, 8st.

8 op voorraad
Folat
FL08209
€ 3,20

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je verjaardag onvergetelijk met deze opvallende set van acht ballonnen in verschillende kleuren, elk met het cijfer 9 erop gedrukt. Deze ballonnen zijn de perfecte manier om te laten zien hoe oud je bent geworden en om je feestlocatie te versieren met een feestelijke sfeer.

Of je nu je verjaardag viert in huis, in de tuin of op een andere feestlocatie, deze ballonnen zijn de ideale decoratie. Hang ze op aan het plafond, versier de muren of creëer een kleurrijk ballonnenboeket om iedereen te laten weten dat het tijd is om te vieren! De levendige kleuren van de ballonnen zorgen voor een feestelijke ambiance vol vreugde.

Gemaakt van hoogwaardig latex, zijn deze ballonnen niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk op te blazen en op te hangen. Je kunt snel aan de slag met het versieren van je verjaardagsfeestje en genieten van het plezier van de voorbereiding. Met deze set ballonnen hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde decoraties. Ze zijn eenvoudig in gebruik en geven direct een feestelijke uitstraling.

Voeg een persoonlijk tintje toe aan je verjaardag met deze opvallende ballonnen. Het cijfer 9 op elke ballon benadrukt je speciale leeftijd en maakt het feest nog betekenisvoller. Hang ze op in je huis of feestlocatie en laat ze dienen als een feestelijke blikvanger.

Maak je verjaardag nog specialer en kleurrijker met deze set ballonnen. Ze zijn geschikt voor zowel intieme feestjes als grotere vieringen. Bestel nu deze set van acht ballonnen met het cijfer 9 erop gedrukt en zet de toon voor een spectaculair verjaardagsfeest! Vergeet niet om foto's te maken van deze feestelijke decoratie om de mooie herinneringen aan je verjaardag vast te leggen. Bestel vandaag nog en maak je klaar voor een feest vol plezier.

Afmeting: diameter 30 cm

Productdetails

Afmetingen
diameter 30cm
Materiaal
Latex
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714572082099
8 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst