• Alleen online
Ballonnen 5 jaar, 8st.
Ballonnen 5 jaar, 8st.

Ballonnen 5 jaar, 8st.

5 op voorraad
Folat
FL08205
€ 3,20

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van je 5e verjaardag een echt feest met deze opvallende cijferballonnen! Met deze set van 8 ballonnen in verschillende kleuren kun je laten zien hoe oud je bent geworden en een feestelijke sfeer creëren die je nooit zult vergeten.

Deze cijferballonnen zijn perfect om je 5e verjaardag te vieren en zijn een leuke toevoeging aan elk feestdecor. De ballonnen worden geleverd in een set van 8 met verschillende kleuren, waardoor je een feestelijke en kleurrijke uitstraling kunt creëren die perfect past bij je verjaardagsthema.

Met deze cijferballonnen kun je op een unieke manier laten zien hoe oud je bent geworden. Hang ze op als blikvanger in de feestruimte, combineer ze met andere ballonnen en versieringen, of maak er zelfs een fotomoment van waarbij je samen met de cijferballonnen poseert. Ze zijn ook geweldig om cadeautafels, deurposten, stoelen of andere plekken te versieren om de feeststemming te verhogen.

De ballonnen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig op te blazen met lucht of helium. Ze zijn duurzaam en gaan lang mee, zodat je de herinneringen aan je 5e verjaardag kunt koesteren. Ze zijn ook gemakkelijk op te bergen voor toekomstige verjaardagen of feesten.

Vier je 5e verjaardag in stijl en maak indruk op je gasten met deze vrolijke cijferballonnen. Bestel nu deze set van 8 ballonnen in verschillende kleuren en maak je verjaardagsfeest onvergetelijk. Laat zien hoe oud je bent geworden en geniet van een feestelijke sfeer vol kleur en vreugde. Haal deze speciale cijferballonnen in huis en maak van je 5e verjaardag een mijlpaal om nooit te vergeten!

Afmeting: diameter 30 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
diameter 30 cm
Materiaal
Latex
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714572082051
5 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst