• Alleen online
Ballonnen 10 jaar, 8st.
Ballonnen 10 jaar, 8st.

Ballonnen 10 jaar, 8st.

4 op voorraad
Folat
FL08210
€ 3,20

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van je 8e verjaardag een knalfeest met deze opvallende cijferballonnen! Met deze set van 8 ballonnen in verschillende kleuren kun je op een feestelijke manier laten zien dat je weer een jaartje ouder bent geworden.

Deze cijferballonnen zijn perfect om je 8e verjaardag te vieren en zorgen voor een feestelijke sfeer die je nooit zult vergeten. Met deze ballonnen kun je op een leuke en opvallende manier laten zien hoe oud je bent geworden.

De cijferballonnen kunnen gebruikt worden als decoratie in de feestruimte. Hang ze op aan de muur, plafond of maak er een leuke ballonnenboog van. Combineer ze met andere ballonnen en versieringen om een feestelijke sfeer te creëren die perfect past bij je verjaardagsthema. Ze zijn ook geweldig om foto's mee te maken, zodat je later kunt terugkijken op je 8e verjaardag.

De ballonnen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn eenvoudig op te blazen met lucht of helium. Ze zijn duurzaam en blijven lang zweven, zodat je er de hele dag plezier van hebt. Ze kunnen ook gemakkelijk worden opgehangen of vastgemaakt met een touwtje of lintje.

Vier je 8e verjaardag op een speciale manier en laat iedereen zien hoe oud je bent geworden met deze kleurrijke cijferballonnen. Bestel nu deze set van 8 ballonnen in verschillende kleuren en maak je verjaardagsfeest onvergetelijk. Geniet van een feestelijke sfeer vol kleur en vreugde en maak van je 8e verjaardag een dag om nooit te vergeten!

Afmeting: diameter 30 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
diameter 30cm
Materiaal
Latex
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714572082105
4 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst