Ballonnenset 20 Cm Latex 50-delig
Ballonnenset 20 Cm Latex 50-delig

Ballonnenset 20 Cm Latex 50-delig

Niet op voorraad
Base Toys
BK2496
€ 2,75


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van elk feestje een knalfuif met deze kleurrijke set van 50 ballonnen! Of je nu een verjaardagsfeestje, jubileum, babyshower of ander evenement hebt, deze ballonnen maken de sfeer helemaal af. Met hun vrolijke kleuren zijn ze een leuke decoratie voor elke gelegenheid.

Deze set ballonnen bevat maar liefst 50 latex ballonnen in verschillende kleuren, zodat je genoeg ballonnen hebt om de hele ruimte te versieren. De ballonnen zijn van hoge kwaliteit en blijven lang genoeg opgeblazen om de hele dag of avond te blijven hangen.

Je kunt deze ballonnen op verschillende manieren gebruiken, bijvoorbeeld door ze op te hangen aan het plafond of door ze op te blazen en ze op de grond te laten liggen. Je kunt ze ook gebruiken voor spellen of wedstrijden, zoals ballonnen dartspel of ballonnenrace.

De ballonnen zijn veilig en makkelijk te gebruiken. Ze zijn gemaakt van latex en zijn biologisch afbreekbaar, dus je kunt ze na het feestje eenvoudig weggooien. Je kunt ze opblazen met een ballonnenpomp of gewoon met je mond.

Of je nu een groot feest geeft of een klein familiefeestje, deze set ballonnen is de perfecte toevoeging om de sfeer te verhogen. Bestel nu en laat je gasten versteld staan met deze kleurrijke ballonnen!

Afmetingen: diameter 20cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
diameter 20cm
Materiaal
Latex
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711295117541

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst