Ballonnen Neon, 10st.
Ballonnen Neon, 10st.

Ballonnen Neon, 10st.

Niet op voorraad
HW442120
€ 2,25


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat je feest stralen met onze Set van 10 Latex Ballonnen in Neon Kleuren! Deze opvallende ballonnen zijn perfect om een levendige en feestelijke sfeer toe te voegen aan elke gelegenheid. In felle neonkleuren brengen deze ballonnen een vleugje energie en opwinding naar jouw feestruimte.

Met een royale doorsnede van 25 cm zijn deze ballonnen ideaal om op te hangen, aan stoelen te binden of om te gebruiken voor creatieve decoraties zoals een ballonnenboog. De neonkleuren voegen een moderne en trendy uitstraling toe, perfect voor verjaardagsfeesten, jubilea, of gewoon om elke dag een beetje op te fleuren.

Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik deze neon ballonnen om een levendige en kleurrijke feestomgeving te creëren. Mix en match de verschillende kleuren voor een speels effect of houd het bij één enkele kleur voor een strakke en samenhangende uitstraling.

Bestel vandaag nog onze Set van 10 Latex Ballonnen in Neon Kleuren en maak van jouw feestje een bruisend en kleurrijk evenement dat zeker in de herinnering zal blijven! Laat de neonkleuren schitteren en geef jouw feest de levendigheid die het verdient.

Afmeting artikel: diameter 25 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 25 cm
Materiaal
Latex
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711319421203

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst