• Alleen online
Opblaasbare Piraten Speelgoedzwaard
Opblaasbare Piraten Speelgoedzwaard

Opblaasbare Piraten Speelgoedzwaard

24 op voorraad
Folat
FL20264
€ 2,45

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ahoy, piratenliefhebbers! Maak je klaar voor spannende avonturen met dit opblaasbare piratenzwaard met handvat. Of je nu een verkleedfeestje organiseert, een piratenthema evenement hebt of gewoon wat piratenpret wilt toevoegen aan je speeltijd, dit opblaasbare zwaard is de perfecte keuze.

Het piratenzwaard is gemaakt van duurzaam en veilig PVC-materiaal, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen ruwe spelletjes en zwaaiende bewegingen. Met zijn realistische ontwerp en gedetailleerde handvat voelt dit opblaasbare zwaard aan als een echt piratenwapen, maar dan zonder de scherpe randen.

Het handvat van het zwaard zorgt voor een stevige grip, waardoor je vol vertrouwen je piratenavonturen kunt beleven. Of je nu een echte piraat wilt zijn tijdens een verkleedpartijtje of je favoriete piratenfilm wilt naspelen, dit opblaasbare zwaard geeft je de perfecte accessoire om je karakter compleet te maken.

Dankzij het opblaasbare ontwerp is het zwaard gemakkelijk op te blazen en mee te nemen. Je kunt het eenvoudig opbergen en meenemen naar feestjes, speelafspraakjes of zelfs naar het strand voor wat piratenplezier in het zand. Het zwaard kan ook worden leeggelaten voor compacte opslag wanneer het niet in gebruik is.

Voeg wat extra avontuur toe aan je piratenfeestjes of verkleedpartijtjes met dit opblaasbare piratenzwaard met handvat. Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier als een stoere piraat. Bestel vandaag nog en maak je klaar om de zeven zeeën te veroveren met dit opblaasbare piratenzwaard! Arrr!

Voor meer uitdeelcadeautjes Piraat kijk hier.

Afmetingen: 73 x 15 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
73 x 15 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
8714572202640
24 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst