• Alleen online
Goki Kaasplankje Hout
Goki Kaasplankje Hout

Goki Kaasplankje Hout

10 op voorraad
Goki
5299226
€ 4,79

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek het plezier van gezond eten met de houten speelset broodbeleg kaas met sla! Deze complete set is perfect om kinderen te leren over gezonde voeding en het bereiden van een heerlijke maaltijd.

De speelset bestaat uit vier plakken kaas, een portie sla en een schijfje tomaat, allemaal gemaakt van duurzaam hout. De realistische details en levendige kleuren van het speelgoed zorgen voor een levensechte speelervaring. Kinderen kunnen hun eigen broodjes beleggen en creatieve maaltijden samenstellen met deze set.

Met de broodbeleg kaas met sla set kunnen kinderen spelenderwijs leren over gezonde voeding en het belang van het eten van groenten. Ze kunnen de sla op de plakken kaas leggen en het schijfje tomaat er bovenop plaatsen, waardoor ze een heerlijke en voedzame sandwich creëren. Dit stimuleert hun creativiteit, verbeeldingskracht en kennis over voeding.

Deze speelset kan ook worden gecombineerd met andere Goki broodbelegsoorten en plakken brood, waardoor kinderen eindeloos kunnen variëren en hun eigen unieke broodjes kunnen maken. Dit bevordert het rollenspel, sociale interactie en de ontwikkeling van fijne motoriek.

Bestel vandaag nog de houten speelset broodbeleg kaas met sla en stimuleer het gezonde eetgedrag en de creativiteit van je kinderen. Ze zullen genieten van het spelen en leren terwijl ze hun eigen gezonde maaltijden bereiden. Voeg ook de andere Goki broodbelegsoorten en plakken brood toe voor nog meer speelplezier!

Afmeting: kaasplak 6 x 7 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
kaasplak 6 x 7 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594518116
10 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst