• Alleen online
Goki Vleeswaren Hout
Goki Vleeswaren Hout

Goki Vleeswaren Hout

37 op voorraad
Goki
5299225
€ 6,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stimuleer de fantasie van je kind en laat ze een heerlijke maaltijd bereiden in hun eigen speelgoedkeuken met deze levensechte sneetjes worst, sla en tomaat van hout! Met dit houten speelgoed kunnen kinderen op een veilige en leuke manier de wereld van het koken ontdekken.

De sneetjes worst, sla en tomaat zijn gemaakt van hoogwaardig hout en hebben realistische details die de verbeelding van je kind prikkelen. Ze zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen, zodat ze lang meegaan en bestand zijn tegen het enthousiaste spel van kinderen. Dit maakt het perfect voor urenlang speelplezier!

Naast het bevorderen van creativiteit en verbeelding, heeft houten speelgoed nog vele andere voordelen. Het is duurzaam, niet-giftig en milieuvriendelijk, waardoor het een veilige keuze is voor kinderen. Het voelt ook prettig aan, heeft een natuurlijke uitstraling en kan helpen om de zintuiglijke ontwikkeling van je kind te stimuleren.

Met dit houten speelgoed kunnen kinderen hun sociale vaardigheden ontwikkelen door het spelen van rollenspellen, zoals het organiseren van een diner of het bereiden van een maaltijd voor hun vriendjes. Het stimuleert ook hun fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en creativiteit terwijl ze de ingrediënten rangschikken en hun eigen culinaire meesterwerken creëren.

Dus geef je kind de mogelijkheid om een echte chef-kok te zijn in hun speelgoedkeuken met deze houten sneetjes worst, sla en tomaat. Bestel vandaag nog en laat ze genieten van het plezier van koken en serveren in hun eigen fantasiewereld. Houten speelgoed is niet alleen geliefd bij kinderen, maar ook een verstandige keuze voor ouders die op zoek zijn naar veilig en duurzaam speelmateriaal.

Afmeting: worstplak Ø 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
worstplak: Ø 6 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
EAN code:
4013594518109
37 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst