Kinder Zwemvest Krab
Kinder Zwemvest Krab

Kinder Zwemvest Krab

Niet op voorraad
Base Toys
BK2427B
€ 12,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met dit zwemvest met de afbeelding van een krab en veel visjes kunnen kinderen zich veilig en zeker voelen in het water. Het vestje is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om kinderen te beschermen tijdens het zwemmen en spelen in het water.

Het zwemvest heeft een vrolijke en kleurrijke print van een krab en visjes, waardoor het een leuke en aantrekkelijke optie is voor kinderen. Het vestje heeft ook twee riempjes aan de voorkant om ervoor te zorgen dat het goed vast blijft zitten tijdens het zwemmen. Hierdoor kan jouw kind volop genieten van zijn zwemavontuur zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Het vestje is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een comfortabele pasvorm en maximale veiligheid. Het is lichtgewicht, flexibel en geeft kinderen de bewegingsvrijheid die ze nodig hebben om te zwemmen en te spelen in het water. Het zwemvest is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar en is perfect voor zwemlessen, vakanties, en dagjes uit aan het strand of bij het zwembad.

Met dit zwemvest met de afbeelding van een krab en veel visjes kunnen kinderen veilig en zorgeloos genieten van hun tijd in het water. Het is een geweldige investering voor de veiligheid van jouw kind en biedt gemoedsrust voor ouders. Bestel deze kleurrijke en veilige zwemvest vandaag nog en laat jouw kinderen optimaal genieten van hun zwemavonturen!

Afmetingen: 3 - 6 jaar, geschikt voor 18 - 30 kilo

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 1 jaar
Afmetingen
leeftijd 3 - 6 jaar, geschikt voor 18 - 30 kilo
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8887721102525

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst