Whiteboardfolie 200 x 45cm
Whiteboardfolie 200 x 45cm

Whiteboardfolie 200 x 45cm

20 op voorraad
Base Toys
BK2039
€ 3,95

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het zelfklevende whiteboardfolie is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een flexibele en eenvoudige manier om een whiteboardoppervlak te creëren. Met dit folie kan je elk oppervlak omtoveren tot een beschrijfbaar en uitwisbaar whiteboardoppervlak. Het folie wordt geleverd met een pen, zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

Het folie heeft een afmeting van 45 x 200 centimeter en kan gemakkelijk op maat geknipt worden. Dit maakt het perfect voor gebruik in kantoren, scholen, kinderkamers of thuiswerkplekken. Met het whiteboardfolie kan je gemakkelijk brainstormen, notities maken of presentaties geven.

Het whiteboardfolie is van hoge kwaliteit en kan gemakkelijk worden uitgeveegd, zodat je het oppervlak opnieuw kunt gebruiken. Het folie is zelfklevend en kan dus gemakkelijk worden bevestigd op bijna elk oppervlak. Hierdoor is het ook gemakkelijk te verwijderen, zonder dat er lijmresten achterblijven.

Het whiteboardfolie is een duurzame keuze, omdat het herbruikbaar is en lang meegaat. Het is ook een milieuvriendelijke keuze, omdat het geen papier- of plastic afval produceert. Het folie heeft een glad oppervlak, wat ervoor zorgt dat het gemakkelijk beschreven en uitgeveegd kan worden.

Kortom, het zelfklevende whiteboardfolie is een handig en veelzijdig product dat geschikt is voor vele doeleinden. Of je het nu gebruikt op kantoor, in de klas of thuis, het whiteboardfolie maakt het gemakkelijk om te brainstormen, notities te maken of te presenteren.

Afmetingen: 200 x 45cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
folie 200 x 45cm
Materiaal
Folie
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719202905960
20 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst