• -30%
Ontdekkingsset Ei Slang 8cm
Ontdekkingsset Ei Slang 8cm

Ontdekkingsset Ei Slang 8cm

21 op voorraad
Base Toys
BK2198B
€ 2,06 € 2,95 -30%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je kinderen op een leuke en educatieve manier kennis laten maken met de wereld van paleontologie en de wetenschap? Dan is deze ontdekkingsset precies wat je zoekt! De set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen ei uit te graven en een coole slang te ontdekken die licht geeft in het donker. Het is de perfecte manier om kinderen te stimuleren om te leren en te ontdekken.

De set bestaat uit een ei dat bedekt is met een dikke laag gips en bevat een gereedschapset om het ei uit te graven. Zodra je het ei hebt uitgegraven, vind je een prachtige slang die licht geeft in het donker. De slang is een spannende ontdekking voor kinderen en zal ze fascineren met zijn lichtgevende eigenschappen.

Deze ontdekkingsset is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar en ouder. Het is een geweldige manier om kinderen te stimuleren om te leren en te ontdekken, terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben. Het uitgraven van het ei is niet alleen spannend en vermakelijk, maar helpt kinderen ook om hun fijne motoriek te ontwikkelen.

Na het uitgraven van het ei kunnen kinderen de coole slang ontdekken die licht geeft in het donker. Het is een leuke en interactieve manier om kinderen te leren over licht en donker, terwijl ze spelen. Het is een geweldige manier om kinderen aan te moedigen om meer te leren over de wereld om hen heen.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en educatieve ontdekkingsset voor kinderen, dan is deze set perfect. Met de mogelijkheid om je eigen ei uit te graven en een coole slang te ontdekken die licht geeft in het donker, is deze set de perfecte manier om kinderen te stimuleren om te leren en te ontdekken. Bestel vandaag nog en laat kinderen genieten van eindeloos speelplezier met deze leuke ontdekkingsset.

Afmetingen: ei 8 x 5 x 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
ei 8 x 5 x 5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719202397673
21 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst