Houten Insectenhotel 30cm Zwart
Houten Insectenhotel 30cm Zwart

Houten Insectenhotel 30cm Zwart

10 op voorraad
Base Toys
BK2505
€ 12,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als tuinliefhebber weet je vast wel hoe belangrijk insecten zijn voor het behoud van een gezonde en diverse tuin. Insecten spelen een cruciale rol bij de bestuiving van planten en helpen bij het bestrijden van schadelijke insecten zoals luizen. Een insectenhotel kan dan ook een geweldige manier zijn om deze nuttige beestjes te helpen en tegelijkertijd jouw tuin te verrijken.

Een insectenhotel is eigenlijk een soort nestkastje voor insecten, gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, stro, bamboe en dennenappels. Het biedt een veilige en warme schuilplaats voor verschillende soorten insecten, zoals lieveheersbeestjes, bijen, gaasvliegen en vlinders. Het is een duurzame en milieuvriendelijke manier om de biodiversiteit in jouw tuin te vergroten.

Het plaatsen van een insectenhotel is niet alleen goed voor de insecten, maar ook voor jouw tuin. De insecten helpen bij het bestuiven van jouw planten en zorgen voor een natuurlijke bestrijding van schadelijke insecten, waardoor je minder chemische middelen nodig hebt. Bovendien kunnen ze ook bijdragen aan de bestuiving van jouw fruitbomen, waardoor je een betere oogst kunt verwachten.

Het insectenhotel is volledig gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor het perfect past in een duurzame en milieuvriendelijke levensstijl. Het biedt de insecten een veilige en comfortabele plek om te verblijven, en het ziet er ook nog eens leuk uit in jouw tuin. Het is een geweldig cadeau voor jezelf of voor een vriend(in) die van tuinieren houdt.

Kortom, als je jouw tuin wilt verrijken en tegelijkertijd wilt bijdragen aan het behoud van de biodiversiteit, dan is een insectenhotel een uitstekende keuze. Het biedt een veilige en warme schuilplaats voor verschillende soorten insecten, en het is ook nog eens een duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

Afmeting: 30 x 22 x 9 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
30 x 22 x 9 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Zwart
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573129183
10 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst