Houten Horloge - Hart
Houten Horloge - Hart

Houten Horloge - Hart

Niet op voorraad
7510452B
€ 1,79


  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Geef jouw kind een opvallend en uniek horloge met het houten kinderhorloge in de vorm van een rood hart. Dit horloge heeft verstelbare wijzers en een elastische band, en is daarom comfortabel en praktisch voor kinderen om te dragen.

Het houten horloge is vervaardigd uit hoogwaardig hout, wat het een duurzaam en natuurlijk uiterlijk geeft. De rood hartvormige uurwerkkast is niet alleen origineel, maar ook nog eens kleurrijk en opvallend. Dit maakt het horloge ideaal voor kinderen die op zoek zijn naar iets unieks en opvallends.

Het verstelbare wijzers- en elastische band-ontwerp maakt het horloge gemakkelijk te dragen en past zich aan aan de polsgrootte, zodat kinderen het comfortabel kunnen dragen. Dit betekent ook dat het horloge nog langer meegaat naarmate het kind groeit.

Met het houten kinderhorloge in de vorm van een rood hart geef je jouw kind niet alleen een uniek cadeau, maar ook een nuttig en praktisch accessoire. Het horloge is duurzaam, comfortabel en makkelijk te dragen, en zorgt voor een kleurrijke en opvallende toevoeging aan elke outfit.

In conclusie, geef jouw kind een uniek en praktisch cadeau met het houten kinderhorloge in de vorm van een rood hart. Het horloge is vervaardigd uit hoogwaardig hout, comfortabel en makkelijk te dragen dankzij het verstelbare wijzers- en elastische band-ontwerp, en zorgt voor een opvallende en persoonlijke touch. Koop het horloge vandaag nog en geef jouw kind een cadeau om trots op te zijn!

Afmeting: horloge ca. 2,5 x 2,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
horloge ca. 2,5 x 2,5 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Meisjes
EAN code:
3800966014021

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst