Het Grote Sinterklaas Kijk- en...
Het Grote Sinterklaas Kijk- en...
Het Grote Sinterklaas Kijk- en Zoekboek BT

Het Grote Sinterklaas Kijk- en Zoekboek BT

1 op voorraad
Deltas
1530118BT
€ 12,95

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het Grote Sinterklaas Kijk- en Zoekboek is de ultieme begeleider voor de gezellige Sinterklaasperiode. Dit kleurrijke en levendige boek neemt jong en oud mee op een avontuurlijke reis door de bonte drukte van de feestelijke Sinterklaasviering.

Blader door de pagina's van dit boek en laat je onderdompelen in de spannende voorbereidingen in het pakhuis. De pieten rennen heen en weer terwijl ze cadeautjes inpakken, pepernoten bakken en de stoomboot gereedmaken voor vertrek. Maar wacht, wat is dat? Een ondeugende Piet heeft zich verstopt in de chaos! Kun jij hem vinden?

Zodra Sinterklaas met zijn volgeladen stoomboot naar Nederland vertrekt, begint het grote feest. De kinderen wachten vol spanning aan de kade tot de boot aankomt en Sinterklaas aan land gaat. Het is een magisch moment dat in dit boek tot leven komt.

En 's nachts, wanneer iedereen slaapt, trekken Sinterklaas en zijn pieten eropuit om cadeautjes rond te brengen. De daken van de huizen zijn bedekt met een laagje sneeuw, en overal zie je schoorstenen en schoentjes. Wat een avontuur!

Dit prachtige Sinterklaas Kijk- en Zoekboek is niet alleen vermakelijk, maar ook educatief. Het daagt kinderen uit om goed te observeren, te zoeken en te ontdekken. Het is een geweldige manier om de Sinterklaasviering nog specialer te maken.

Kortom, 'Het Grote Sinterklaas Kijk- en Zoekboek' is een onmisbare toevoeging aan de feestdagen. Haal dit boek in huis en beleef samen met je dierbaren de magie van Sinterklaas op een interactieve en leuke manier.

Afmeting: 28 x 21 x 1,2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
28 x 21 x 1.2 cm
Materiaal
Karton
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
9789044753110
1 Product

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst