• Alleen online
Dartbord met Klittenband
Dartbord met Klittenband
Dartbord met Klittenband

Dartbord met Klittenband

Niet op voorraad
7210083
€ 3,99


  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Test Jouw Precisie en Behendigheid met ons Klittenband Bordspel!

Ben jij klaar voor een spel vol plezier, precisie en uitdaging? Ons Klittenband Bordspel is de ultieme test van behendigheid en nauwkeurigheid. Gooi de balletjes richting het bord en probeer ze op de gekleurde stippen te laten plakken, waarbij je gaat voor de stippen met het hoogste aantal punten. Inclusief 3 balletjes, dit spel zorgt voor eindeloos speelplezier voor jong en oud!

Ons Klittenband Bordspel draait allemaal om precisie. Probeer de juiste worp te vinden om de balletjes precies op de stippen te laten landen. Elk punt telt, dus scherp je gooivaardigheden aan en mik op de hoogst scorende stippen!

Dit spel is uitdagend en verslavend in de beste zin van het woord. Het vergt oefening en concentratie om consistent punten te scoren. Maar maak je geen zorgen, het is gemakkelijk te leren en leuk om te blijven proberen!

Ons Klittenband Bordspel is geschikt voor het hele gezin. Breng quality time door met elkaar terwijl je samen speelt, lacht en elkaar aanmoedigt om steeds beter te worden. Het is een geweldige manier om iedereen bij elkaar te brengen voor een gezellige spelletjesavond.

Dit bordspel is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het helpt bij het verbeteren van hand-oog coördinatie en het ontwikkelen van de motorische vaardigheden van spelers van alle leeftijden. Een speelse manier om vaardigheden te versterken!

Ons Klittenband Bordspel is compact en draagbaar. Je kunt het gemakkelijk meenemen naar feestjes, picknicks, kampeertrips of waar je maar wilt spelen. Een geweldig spel om overal plezier te hebben!

Dit spel biedt eindeloos speelplezier. Probeer nieuwe worpen, bedenk strategieën en daag jezelf uit om je hoogste score te verbeteren. Het zal nooit vervelen en blijft een favoriet voor iedereen die van uitdagende spellen houdt.

Afmeting: Ø 36 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
Ø 36 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
EAN code:
8718012035553

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst