Constructieset Werkvoertuigen, 204dlg.
Constructieset Werkvoertuigen, 204dlg.

Constructieset Werkvoertuigen, 204dlg.

137 op voorraad
7210345
€ 7,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Bouw Jouw Eigen Werkvoertuigen met deze Constructieset - Laat Jouw Creativiteit Los!

Ontdek de opwindende wereld van constructie en creëer jouw eigen stoere werkvoertuigen met deze geweldige constructieset! Met maar liefst 204 onderdelen van metaal en stevig kunststof kun je een mini graver, een tank, of een takelwagen in elkaar zetten. Laat jouw verbeelding de vrije loop en beleef urenlang speelplezier terwijl je jouw unieke voertuigen bouwt.

Deze constructieset biedt eindeloze mogelijkheden om jouw eigen werkvoertuigen te creëren. Gebruik jouw technische vaardigheden en verbeeldingskracht om verschillende combinaties van onderdelen te maken en unieke voertuigen te bouwen. Het is een geweldige manier om jouw creativiteit te stimuleren en te ontwikkelen.

De 204 onderdelen zijn zorgvuldig vervaardigd van hoogwaardig metaal en stevig kunststof om ervoor te zorgen dat jouw werkvoertuigen lang meegaan. Deze set is ontworpen om tegen een stootje te kunnen, zodat je keer op keer van jouw creaties kunt genieten.

De constructieset wordt geleverd met montagegereedschap, waardoor het bouwen van de voertuigen een plezierige en uitdagende ervaring wordt. Volg de instructies en zie hoe de onderdelen samenkomen tot coole werkvoertuigen die je zelf hebt gebouwd.

Deze constructieset biedt niet alleen speelplezier, maar heeft ook educatieve voordelen. Kinderen leren meer over techniek, mechanica en ruimtelijk inzicht terwijl ze hun werkvoertuigen in elkaar zetten. Het is een geweldige manier om spelenderwijs te leren.

De constructieset is een geweldig cadeau-idee voor kinderen die van bouwen en constructie houden. Geef het als verjaardagscadeau, als beloning voor prestaties of gewoon als een speciale verrassing. Het zal zeker de ontvanger verrassen en blij maken.

Afmeting: verpakking 28 x 24 x 4 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
verpakking 28 x 24 x 4 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens
Thema
Knutselen
EAN code:
3800966007498
137 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst