Windmolen Gekleurd Hipper
Windmolen Gekleurd Hipper

Windmolen Gekleurd Hipper

99 op voorraad
Base Toys
BG21392
€ 0,35

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Vrolijke Gekleurde Windmolen - Speelplezier voor Jong en Oud!

Laat de wind je verwonderen met onze kleurrijke windmolen! Deze leuke en speelse windmolen kan gemakkelijk in de grond worden geplaatst of in je hand worden gehouden, waardoor het vrolijk ronddraait bij elke zuchtje wind. Het is het perfecte uitdeelcadeautje voor kinderfeestjes, een leuke verrassing in kinderopvang, BSO of als aardigheidje in restaurants met een kindermenu. Onze gekleurde windmolen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs die de verbeelding van kinderen prikkelen. 

Of het nu een kinderfeestje, een schoolactiviteit of een restaurantbezoek is, onze windmolen zorgt voor een feestelijke en speelse sfeer. Kinderen zullen genieten van het vasthouden van de windmolen in hun handen en de vreugde ervaren wanneer deze rondraait door de kracht van de wind.

Onze windmolen is niet alleen een leuke traktatie voor evenementen, maar ook een bron van speelplezier thuis en bij vriendjes. Kinderen zullen keer op keer vermaakt worden door het laten draaien van de windmolen en hun eigen windavonturen te creëren.

We hechten veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Onze windmolens zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen spel en avontuur. Bovendien voldoen ze aan alle veiligheidsnormen om een onbezorgd speelplezier te garanderen.

Laat de wind je kinderen verrassen met onze gekleurde windmolen. Of het nu een feestje is, een restaurantbezoek of gewoon speeltijd thuis, deze windmolen zorgt voor vrolijkheid en verwondering. Bestel nu en voeg een vleugje magie toe aan de avonturen van je kinderen!

Let op: Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd. Prijs per stuk.

Afmetingen: 9(diameter) x 14(hoogte)cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
9(diameter) x 14(hoogte)cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
3588270021392
99 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst