Windmolen 8,5x24cm
Windmolen 8,5x24cm
Windmolen 8,5x24cm

Windmolen 8,5x24cm

Niet op voorraad
Base Toys
BK2583
€ 1,99


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze kleurrijke kunststof windmolen op een houten stokje is een geweldige toevoeging aan elke tuin of terras. De molen is gemakkelijk in de grond te plaatsen en begint meteen te draaien zodra de wind begint te blazen. Het is een leuke manier om kinderen te leren over windkracht en beweging. Bovendien voegen de felle kleuren en het vrolijke ontwerp een speelse uitstraling toe aan je buitenruimte.

Deze windmolens zijn gemaakt van duurzaam kunststof, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. De windmolens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden willekeurig geleverd. Zo ontvang je altijd een verrassing bij het openen van het pakketje!

Deze windmolen is niet alleen een leuke decoratie voor in de tuin of op het terras, maar kan ook gebruikt worden als een educatief hulpmiddel om kinderen te leren over de kracht van wind en hoe het werkt. Het is een leuke manier om kinderen bewust te maken van duurzame energiebronnen en het belang van natuurlijke bronnen.

Kortom, deze kunststof windmolen op een houten stokje is een leuke en duurzame toevoeging aan jouw buitenruimte. Bestel nu en voeg een kleurrijk accent toe aan je tuin of terras!

Afmetingen: 8,5 x 24cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 maanden
Afmetingen
8,5 x 24cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987819124

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst