Brandweer Waterpistool met Tank
Brandweer Waterpistool met Tank
Brandweer Waterpistool met Tank

Brandweer Waterpistool met Tank

Niet op voorraad
John Toy
JT26949
€ 12,95


  • Bekijk meer van Brandweer
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je klaar om deze zomer de straat op te gaan en iedereen de nodige verkoeling te geven? Met de brandblusser rugzak wordt dat een fluitje van een cent! Deze unieke set is perfect voor warme zomerdagen en biedt urenlang verfrissend plezier.

De brandblusser rugzak bestaat uit een handige watertank die je comfortabel op je rug kunt dragen. De tank is speciaal ontworpen om voldoende water op te slaan, zodat je niet constant hoeft bij te vullen. Je kunt gemakkelijk de straat op gaan en onderweg naar hartenlust iedereen nat maken.

De set bevat ook een krachtig waterkanon, waarmee je een sterke waterstraal kunt afvuren. Of het nu je vrienden, familieleden of buren zijn, niemand ontsnapt aan de verfrissende stralen van de brandblusser rugzak. Laat je fantasie de vrije loop en creëer watergevechten waar iedereen van zal genieten.

Om de watertank met het waterkanon te verbinden, wordt er een slang meegeleverd met een lengte van ongeveer 80 cm. Hiermee kun je eenvoudig het waterkanon bedienen en richten op je doelwit. De slang is flexibel en duurzaam, zodat je comfortabel en moeiteloos kunt manoeuvreren terwijl je plezier hebt in de zon.

Of je nu naar het strand gaat, in de achtertuin speelt of een buurtbarbecue hebt, de brandblusser rugzak zal ongetwijfeld de ster van de show zijn. Met zijn unieke ontwerp en verkoelende functie is het de perfecte metgezel voor een hete zomerdag.

Dus waar wacht je nog op? Ga de straat op, neem de brandblusser rugzak mee en verspreid de vreugde van verfrissing. Deze set is niet alleen vermakelijk, maar ook praktisch in geval van warmte. Wacht niet langer en bestel vandaag nog je eigen brandblusser rugzak voor eindeloos zomerplezier!

Afmetingen: 42 x 35 x 8cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
42 x 35 x 8 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Rood
EAN code:
8711866269495

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst