Splash HQ Waterballonnen 100st.
Splash HQ Waterballonnen 100st.

Splash HQ Waterballonnen 100st.

Niet op voorraad
Toi-Toys
2420469
€ 1,49


  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je klaar om de hitte te verslaan en volop te genieten van de zomer met onze onmisbare waterballonnen. In elke verpakking vind je maar liefst 100 stuks, wat garant staat voor eindeloos vermaak en spetterende avonturen. Ontdek waarom onze waterballonnen de absolute must-have zijn voor jouw zomerse activiteiten!

Grootste Waterplezier:
Ervaar het hoogste niveau van waterplezier met onze set van 100 waterballonnen. Perfect voor zinderende watergevechten met vrienden en familie, brengen deze ballonnen gegarandeerd een lach op ieders gezicht.

Verpakking met Overvloedige Voorraad:
Met maar liefst 100 waterballonnen in elke verpakking, hoef je je geen zorgen te maken over een tekort aan munitie. Geniet van langdurig plezier en spannende wateractiviteiten zonder onderbrekingen.

Eenvoudig Bestellen:
Bestel jouw voorraad waterballonnen eenvoudig en snel via onze webshop. Met een paar klikken heb je de ultieme zomeraccessoire binnen handbereik, klaar om het seizoen onvergetelijk te maken.

Hoogwaardige Kwaliteit:
Onze waterballonnen zijn gemaakt van duurzaam en dik latex voor maximale scheurweerstand. Hierdoor blijven ze intact tijdens het vullen en zijn ze perfect geschikt voor wilde watergevechten.

Veelzijdig Gebruik:
Of het nu gaat om een buurtwatergevecht, een verjaardagsfeestje of gewoon wat verkoeling op een warme dag, deze waterballonnen zijn veelzijdig inzetbaar voor allerlei zomerse activiteiten.

Bestel vandaag nog jouw set waterballonnen bij [Jouw Webshopnaam] en maak je klaar voor een zomer vol spetterend plezier. Verzeker jezelf van de ultieme watergevechtservaring en laat de zonovergoten dagen nog leuker worden met onze waterballonnen!

Afmeting: 21 x 12 x 1 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
21 x 12 x 1 cm
Materiaal
Latex
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714627650815

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst