• -10%
Geduld Waterspel Eenhoorn
Geduld Waterspel Eenhoorn
Geduld Waterspel Eenhoorn

Geduld Waterspel Eenhoorn

9 op voorraad
LG-Imports
LG4011
€ 1,94 € 2,15 -10%

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek eindeloos vermaak en uitdaging met ons Geduld Waterspel Eenhoorn! Maar pas op, dit spel is uiterst verslavend. Laat je betoveren door dit speelse avontuur terwijl je de ringetjes om de stokjes probeert te krijgen door op de knop te drukken. Een vleugje spanning en concentratie maken dit spelletje een echt geduldig genot.

Houd je hoofd koel terwijl je de ringetjes voorzichtig probeert te plaatsen, maar let op, overmoedig duwen kan betekenen dat de ringetjes weer weg vliegen! Krijg jij de perfecte balans tussen precisie en kracht onder de knie? Met ons Geduld Waterspel Eenhoorn is elk moment een kans om je vaardigheden te testen en te verbeteren.

Dit spel is niet alleen een bron van persoonlijk vermaak, maar ook een geweldig weggeefcadeau voor een kinderfeestje met een betoverend Eenhoorn thema. Breng magie en plezier naar het feest terwijl je dit leuke spel deelt met jonge gasten. Het is een perfecte toevoeging aan het feestelijke plezier en laat kinderen en volwassenen samen genieten van een boeiend tijdverdrijf.

Met zijn unieke uitdaging en betoverende Eenhoorn thema is ons Geduld Waterspel een absolute must-have voor elk speels evenement. Of je nu op zoek bent naar urenlang plezier voor jezelf of een onvergetelijk cadeau voor een kinderfeestje, dit spel biedt eindeloze mogelijkheden voor vermaak en leren. Voeg een vleugje magie toe aan je dag met het Geduld Waterspel Eenhoorn - bestel vandaag nog en ontdek hoeveel plezier je kunt hebben terwijl je je geduld en vaardigheden aanscherpt.

Afmeting: 14 x 7,5 x 1 cm
Let op: Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
14 x 7.5 x 1 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247040114
9 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst