Vangspel 2 Delig
Vangspel 2 Delig
Vangspel 2 Delig

Vangspel 2 Delig

71 op voorraad
Base Toys
BK2411
€ 2,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuk en uitdagend spel om te spelen met jouw vrienden of familie? Dan is dit vangbalspel een geweldige optie! Dit spel bestaat uit twee balschieters en één bal, waarmee je elkaar uit kunt dagen en jouw vaardigheden kunt testen.

Het vangbalspel is eenvoudig te gebruiken. Door middel van de knop op het handvat kun je de bal schieten naar jouw maatje. De bal kan op verschillende manieren worden gevangen, waardoor het spel uitdagend en spannend blijft. Dit spel is niet alleen leuk, maar ook bevorderlijk voor de hand-oog coördinatie en reactiesnelheid.

Het vangbalspel is geschikt voor jong en oud en kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Of je nu in de tuin, op het strand of in de speeltuin speelt, dit spel zorgt voor urenlang plezier.

De kwaliteit van dit vangbalspel is hoog, wat betekent dat het spel lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Het is gemaakt van duurzame materialen en heeft een comfortabel handvat, zodat je het spel gemakkelijk kunt vasthouden en gebruiken.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk en uitdagend spel om te spelen met vrienden of familie, dan is dit vangbalspel een geweldige optie. Het is eenvoudig te gebruiken, geschikt voor jong en oud en kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Bestel nu en beleef urenlang speelplezier met dit geweldige vangbalspel!

Afmetingen: lengte beker 12,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
lengte beker 12,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multicolor
EAN code:
8718158201522
71 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst