• -10%
Vangbeker set
Vangbeker set
Vangbeker set

Vangbeker set

44 op voorraad
LG-Imports
LG6419
€ 2,24 € 2,49 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ervaar urenlang speelplezier met deze fantastische vangbekerset! Druk op de knop, schiet het balletje naar je tegenstander en zie of ze het kunnen vangen. Deze set bestaat uit 2 vangbekers en een balletje, waardoor je direct kunt beginnen met het spelen van dit leuke spel.

Of je nu een jongens- of meisjesfeestje organiseert, deze vangbekers zijn geschikt voor alle gelegenheden. Ze zijn een geweldige toevoeging aan een traktatie en zorgen voor een interactief element waar kinderen dol op zullen zijn. Laat de kinderen hun behendigheid en reactievermogen testen terwijl ze proberen het balletje te vangen.

Deze vangbekers zijn niet alleen geschikt voor feestjes, maar ook als uitdeelcadeautje bij kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Kinderen zullen dolblij zijn met dit leuke en interactieve speelgoed, waardoor ze zich nooit zullen vervelen.

Bovendien zijn deze vangbekers ideaal voor thuisgebruik of om mee te nemen naar vriendjes. Ze zijn compact, lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken, waardoor ze perfect zijn voor buitenspellen, picknicks of gewoon een middagje plezier in de achtertuin.

De vangbekers zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik. Ze zijn veilig en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze geschikt zijn voor kinderen van verschillende leeftijden.

Dus, als je op zoek bent naar een leuk en interactief spel voor kinderen, dan is deze vangbekerset de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en laat het speelplezier beginnen! Of het nu voor een traktatie, een feestje, kinderopvang, BSO of gewoon voor thuisgebruik is, deze vangbekers zorgen gegarandeerd voor veel lachende gezichten en eindeloos plezier

Afmetingen: lengte vangbeker 19cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
lengte vangbeker 19cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247064196
44 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst