• -50%
Stoepkrijtspray
Stoepkrijtspray
Stoepkrijtspray

Stoepkrijtspray

47 op voorraad
LG-Imports
LG6376
€ 1,25 € 2,50 -50%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stoepkrijt is al jarenlang een populaire activiteit voor kinderen en volwassenen. Maar wist je dat er nu ook stoepkrijtspray verkrijgbaar is? Hiermee kun je de mooiste tekeningen maken zonder dat je handen vies worden en zonder dat je krijtjes kapot gaan.

De stoepkrijtspray is erg gemakkelijk in gebruik. Je hoeft alleen maar het flesje te vullen met water, goed te schudden en je kunt direct aan de slag! Door de sprayfunctie kun je gemakkelijk lijnen trekken en figuren maken. Daarnaast zijn de kleuren feller en intenser dan bij gewoon stoepkrijt.

Het krijtspray is ook nog eens erg gemakkelijk schoon te vegen. Met een bezem en water veeg je de tekening zo van de stoep af. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor blijvende vlekken op de stoep.

De verschillende kleuren krijtspray worden willekeurig geleverd. Hierdoor kun je elke keer weer een nieuwe combinatie maken en blijft het verrassend om ermee te spelen.

Stoepkrijtspray is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Organiseer bijvoorbeeld een wedstrijdje of maak een gezamenlijke tekening met het hele gezin.

Kortom, stoepkrijtspray is een handige en leuke manier om mooie tekeningen te maken op de stoep. Door de felle kleuren en de gemakkelijke schoonmaakfunctie is het een echte aanrader voor iedereen die van stoepkrijten houdt.

Afmetingen: flesje 16 x 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
16 x 4cm
Materiaal
Krijt
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247063762
47 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst