Stoepkrijt Twirl Glitter 3 Stuks
Stoepkrijt Twirl Glitter 3 Stuks
Stoepkrijt Twirl Glitter 3 Stuks

Stoepkrijt Twirl Glitter 3 Stuks

19 op voorraad
Base Toys
BK2518
€ 2,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze set van drie glitter stoepkrijtjes kun je de prachtigste tekeningen maken op de stoep! Het glitter effect geeft je tekening net dat beetje extra en zorgt ervoor dat jouw kunstwerkjes extra opvallen. Daarnaast hebben de stoepkrijtjes ook nog eens een aparte en leuke vorm, waardoor je helemaal unieke tekeningen kunt maken.

Met deze glitter stoepkrijtjes kun je buiten lekker creatief bezig zijn en je fantasie de vrije loop laten gaan. De glitter effecten geven een bijzondere glinstering aan je tekening, waardoor het lijkt alsof de zon erop schijnt. Hierdoor worden jouw kunstwerken echte eye-catchers voor iedereen die langsloopt.

De stoepkrijtjes zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die het kind in zichzelf nog niet verloren zijn! De aparte vormen van de krijtjes zorgen ervoor dat je tekeningen er extra bijzonder uitzien en je helemaal op kunt gaan in het tekenen.

De set van drie glitter stoepkrijtjes is van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemakkelijk in gebruik. Daarnaast zijn ze ook nog eens niet giftig en veilig voor kinderen om mee te spelen.

Kortom, deze set van drie glitter stoepkrijtjes met aparte vormen is een geweldige manier om kinderen (en volwassenen!) creatief bezig te houden. Het glitter effect geeft een extra dimensie aan je tekening en zorgt ervoor dat jouw kunstwerkjes opvallen tussen de andere stoepkrijttekeningen. Bestel vandaag nog deze leuke set en maak de mooiste tekeningen op de stoep!

Afmetingen: 8 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 8cm
Materiaal
Krijt
Kleur
Multi
EAN code:
8719987795961
19 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst