Alleen online Laddergolf standaard set met bola's
Laddergolf standaard set met bola's

Laddergolf standaard set met bola's

Gratis verzending Ubergames Ubergames

LG-1001ry

Nieuw

  • Dit artikel is nu niet leverbaar.

€ 99,00

Klantenservicevia Facebook bereikbaar
Bericht mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Productbeschrijving

Nu verkrijgbaar in Nederland, Ladder Golf is ontwikkeld in de Verenigde Staten en combineert vele spellen, zoals Jeu de Boules, Golf en Croquet in een. Daarnaast is het door het unieke en makkelijk opvouwbaar ontwerp ook nog eens een aantrekkelijk spel voor op de camping, in de tuin, op straat, in het park op het strand en op talloze andere plekken.

Speel het met vrienden, familie of collega’s en u zult op slag verkocht zijn. U zal de strijd willen aangaan met eenieder die het aandurft tegen u te spelen, jong of oud! Doormiddel van een simpele puntentelling en het feit dat u de Bola’s van uw tegenstander van de ladder kan ketsen staat ladder golf gegarandeerd voor talloze uren speel plezier.

Ladder golf is zeer eenvoudig op te zetten en is verpakt in een handige een duurzame nylon draagtas die weinig ruimte inneemt in de kofferbak, Caravan of aanhang wagen en kan dus gemakkelijk mee op vakantie of een dag uitstapje naar het strand of de dagcamping.

Ladder Golf en de bola’s zijn vervaardigt van hoogwaardige materialen en zullen u daarom jaren lang plezier bezorgen.


Met de aanschaf van een Ladder Golf set verschaft u zich toegang tot eindeloos plezier op de locatie van uw keuze. De set is gemakkelijk op te zetten en met de handige draagtas mee te nemen voor een dagje strand, park of voor de kampeer vakantie om maar een paar mogelijkheden te noemen.

Ladder Golf is ook een ideaal festival of toernooi spel. Heb je wat tijd te doden tussen de voetbal wedstrijden of je favoriete artiest spelt nog niet op bijv. Pinkpop? Ladder Golf is DE oplossing en voor je het weet heb je een batterij aan nieuwe vrienden gemaakt die allemaal willen Ladder Golfen.

De standaard Ladder Golf set bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 1 spel Ladder
  • 1 set (3) witte bola’s
  • 1 set (3) groene bola’s
  • 1 nylon draagtas
  • Ladder Golf Spel regels

Kenmerken

LeeftijdKind (6+ jaar)
DoelgroepJongens en Meisjes
EAN code:5060317000679
MerkUbergames
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.