• -25%
Kinderparaplu Krokodil 58cm
Kinderparaplu Krokodil 58cm

Kinderparaplu Krokodil 58cm

Niet op voorraad
Base Toys
BK2387B
€ 5,21 € 6,95 -25%


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat je kinderen dansen in de regen en blijf droog met deze leuke kinderparaplu met krokodillen erop afgebeeld. Deze paraplu is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en perfect voor elke regenachtige dag.

De kinderparaplu is gemaakt van stevig kunststof en kan gemakkelijk worden uitgeklapt met de handmatige opening. De paraplu is licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te dragen is voor kinderen en ideaal voor dagelijks gebruik.

Met de afbeeldingen van een krokodil op de paraplu, zal je kind zeker opvallen en de regen een stuk leuker vinden. De felle kleuren van de paraplu maken het ook gemakkelijk om hem te vinden in een drukke schoolgang of op de speelplaats.

De kinderparaplu is niet alleen geschikt voor regenachtige dagen, maar ook voor andere buitenactiviteiten, zoals picknicken of kamperen. Het biedt bescherming tegen de zon en kan ook gebruikt worden als schaduwplekje.

De paraplu is duurzaam en kan tegen een stootje, zodat je er zeker van kunt zijn dat het lang meegaat. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het er altijd als nieuw uitziet.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en functionele kinderparaplu, dan is deze krokodil paraplu een geweldige keuze. Het biedt bescherming tegen regen en zon en zorgt er ook nog eens voor dat je kinderen er stijlvol uitzien tijdens hun buitenavonturen.

Afmeting: 52 x diameter 58cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
52 x diameter 58cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
EAN code:
8719202745641

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst