• -10%
Jongleerballen Space Metallic 3-delig...
Jongleerballen Space Metallic 3-delig...
Jongleerballen Space Metallic 3-delig...
Jongleerballen Space Metallic 3-delig 4cm

Jongleerballen Space Metallic 3-delig 4cm

111 op voorraad
LG-Imports
LG4889
€ 2,66 € 2,95 -10%

  • Bekijk meer van Circus
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voor degenen die altijd al hun innerlijke circusartiest hebben willen ontdekken of hun jongleervaardigheden willen verbeteren, zijn deze jongleerballen een absolute must-have. Deze set van drie jongleerballen is ontworpen om zowel beginners als ervaren jongleurs te helpen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden.

Een van de opvallendste kenmerken van deze jongleerballen is het gebruik van hoogwaardig kunstleer voor hun constructie. Dit materiaal biedt de perfecte balans tussen duurzaamheid en grip, waardoor jongleurs gemakkelijk de ballen kunnen vangen en gooien zonder dat ze uit hun handen glijden. Dit is vooral handig voor beginners die nog werken aan hun precisie en coördinatie.

Een ander aspect dat deze jongleerballen bijzonder maakt, is hun opvallende metallic kleuren. De glanzende afwerking voegt een vleugje flair en visuele aantrekkingskracht toe aan elke jongleeract.

Deze set van drie jongleerballen is niet alleen geschikt voor beginners die hun eerste stappen zetten in de wereld van jongleren, maar ook voor ervaren jongleurs die hun vaardigheden willen aanscherpen en verfijnen. Met de juiste oefening en toewijding kunnen jongleurs indrukwekkende trucs en patronen creëren om hun publiek te verbazen.

Of je nu jongleert als een vorm van entertainment, als een hobby of als een leuke manier om je hand-oogcoördinatie te verbeteren, deze jongleerballen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en veel plezier. Waag je in de wereld van jongleren en ontdek de vele trucs die je met deze jongleerballen kunt bereiken.

Afmetingen: diameter ballen 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
diameter ballen 4cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247048899
111 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst