Paw Patrol Rolschaatsen met...
Paw Patrol Rolschaatsen met...
Paw Patrol Rolschaatsen met Beschermset, mt 22-29

Paw Patrol Rolschaatsen met Beschermset, mt 22-29

21 op voorraad
2870109
€ 29,99

  • Bekijk meer van Paw Patrol
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De PAW Patrol rolschaatsen bieden je kind de perfecte kennismaking met de wereld van wieltjes. Een geweldige manier om evenwicht en coördinatie te ontwikkelen, terwijl ze plezier hebben en hun favoriete PAW Patrol-pups bij zich hebben.

Het beste is dat deze rolschaatsen het aantrekken van schoenen overbodig maken. Je hoeft alleen maar de rolschaatsen onder hun schoenen vast te maken en je kind is klaar om te rollen. Dit maakt ze superhandig, vooral voor enthousiaste kinderen die geen moment willen missen om te spelen.

De PAW Patrol rolschaatsen zijn ontworpen voor stabiliteit en veiligheid. Ze hebben vier duurzame PVC-wielen en een stopper/rem aan de voorkant, waardoor je kind de controle heeft en op een veilige manier kan remmen. De handige clipsluiting zorgt ervoor dat de rolschaatsen snel en eenvoudig kunnen worden aan- en uitgetrokken, wat handig is voor zowel kinderen als ouders.

Wat deze rolschaatsen extra bijzonder maakt, is dat ze in grootte verstelbaar zijn. Hierdoor kunnen ze meegroeien met je kind, wat betekent dat ze geschikt zijn voor schoenmaten van 22 tot 29. Zo kunnen ze lang plezier hebben van deze rolschaatsen terwijl ze groeien en hun vaardigheden ontwikkelen.

Het maximale gebruikersgewicht van 20 kilo maakt deze rolschaatsen ideaal voor jonge kinderen die hun eerste stappen op wieltjes zetten. Ze zullen niet alleen plezier hebben, maar ook waardevolle vaardigheden opdoen terwijl ze hun favoriete PAW Patrol-avonturen naspelen. De PAW Patrol rolschaatsen zijn de perfecte combinatie van plezier en leren voor je kleine roller!

Afmeting: verstelbaar van maat 22 tot maat 29

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verstelbaar van maat 22 tot maat 29
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Paw Patrol
EAN code:
8001011283125
21 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst