Drankdispenser
Drankdispenser

Drankdispenser

10 op voorraad
Base Toys
BK2589
€ 14,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze mooie drankdispenser is een echte blikvanger op elke feestelijke gelegenheid. Met een inhoud van maar liefst 5 liter heb je voldoende ruimte om je gasten van verfrissende drankjes te voorzien. De dispenser is gemaakt van stevig kunststof en is afgewerkt met mooie details, waardoor het een luxe uitstraling heeft.

De drankdispenser is ideaal voor het serveren van allerlei soorten drankjes, zoals limonade, sap, water, punch en cocktails. Je kunt de dispenser ook vullen met fruit en ijs voor een heerlijke fruit-infused water. De tapkraan zorgt ervoor dat je de drankjes gemakkelijk kunt tappen en de deksel houdt de drankjes fris en schoon.

Deze dispenser is niet alleen praktisch, maar ook erg decoratief. Het is perfect voor feestelijke gelegenheden zoals verjaardagsfeestjes, bruiloften en barbecues, maar ook voor informele bijeenkomsten zoals familie- of vriendenbijeenkomsten. Door zijn eenvoudige en moderne design past deze dispenser bij vrijwel elke stijl en gelegenheid.

Deze drankdispenser is gemakkelijk schoon te maken en op te bergen na gebruik. Je kunt hem gemakkelijk demonteren en in de vaatwasser plaatsen voor een snelle en eenvoudige reiniging. Kortom, deze drankdispenser is een geweldige aanvulling op elke feestelijke gelegenheid. Bestel hem nu en geniet van verfrissende drankjes in stijl!

Let op: De dispenser is van kunststof.

Afmeting: 24.5 x 18.5 x 30.2cm

Productdetails

Leeftijd
alle leeftijden
Afmetingen
24.5 x 18.5 x 30.2cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Transparant
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719202931969
10 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst