Loopklossen Hout
Loopklossen Hout
Loopklossen Hout
Loopklossen Hout

Loopklossen Hout

3 op voorraad
Base Toys
BK2248
€ 7,95

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze houten loopklossen haal je een stukje nostalgie in huis! Wie kent ze niet uit zijn of haar jeugd? Het spelen met loopklossen was een populaire activiteit en een leuke manier om je coördinatie en evenwicht te trainen. Nu kunnen ook jouw kinderen op een speelse manier deze vaardigheden ontwikkelen.

De houten loopklossen zijn gemaakt van stevig hout en hebben een lengte van 12 cm en een diameter van 8 cm. Ze zijn gemakkelijk vast te houden en bieden voldoende stabiliteit tijdens het lopen. Het oppervlak van de klossen is ruw gemaakt om uitglijden te voorkomen. Dit maakt de loopklossen niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

Door op de houten loopklossen te staan en stap voor stap naar voren te lopen, wordt niet alleen de coördinatie en evenwicht verbeterd, maar ook het zelfvertrouwen en de concentratie getraind. Dit maakt de houten loopklossen een leuke activiteit voor zowel binnen als buiten.

De houten loopklossen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De set bestaat uit twee klossen met een touw er aan, zodat ze gemakkelijk bij elkaar gehouden kunnen worden en mee te nemen zijn. Haal deze leuke en educatieve loopklossen in huis en laat jouw kinderen plezier hebben terwijl ze hun vaardigheden verbeteren!

Afmetingen: 24,5 x 13 x 7,9 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
verpakking 24,5 x 13 x 7,9 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Blanco
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719202534177
3 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst