Loopklossen Geel
Loopklossen Geel
Loopklossen Geel

Loopklossen Geel

Niet op voorraad
John Toy
JT29375A
€ 5,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je klaar om plezier te hebben met de mooie set geel gekleurde loopklossen! Deze set is niet alleen leuk, maar ook gemaakt van stevig kunststof, waardoor ze duurzaam en lang meegaan.

De geel gekleurde loopklossen zijn perfect om kinderen actief en in beweging te houden. Ze zijn ontworpen om de coördinatie en balans van kinderen te verbeteren terwijl ze plezier hebben. Met deze set kunnen kinderen hun motorische vaardigheden ontwikkelen en tegelijkertijd genieten van speelse activiteiten.

Het stevige kunststof waarvan de loopklossen zijn gemaakt, zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik en stoten. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor kinderen de vrijheid hebben om te spelen waar ze maar willen. 

De heldere gele kleur van de loopklossen voegt een vleugje vrolijkheid en plezier toe aan elke speelsessie. Het is een uitnodigende kleur die kinderen aantrekt en hen aanmoedigt om op avontuur te gaan. Bovendien zorgt de opvallende kleur ervoor dat de loopklossen gemakkelijk terug te vinden zijn, zelfs als ze in het gras of op een speelplaats worden achtergelaten.

De set geel gekleurde loopklossen is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is een geweldige activiteit om samen met vrienden, broers en zussen of ouders te doen. Het stimuleert sociale interactie, teamwork en competitie, terwijl het ook nog eens goed is voor de gezondheid en het welzijn van kinderen.

Dus waar wacht je nog op? Voeg wat actie toe aan het speelplezier van je kinderen met de mooie set geel gekleurde loopklossen. Bestel vandaag nog en laat je kinderen genieten van urenlang actief en avontuurlijk spelen met deze stevige en opvallende loopklossen!

Afmetingen: 14 x 13cm en hoogte van het touw is 34cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
14 x 13cm en hoogte van het touw is 34cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866293759

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst