Lolobal Roze
Lolobal Roze
Lolobal Roze
Lolobal Roze

Lolobal Roze

197 op voorraad
2420723B
€ 16,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je klaar voor urenlang plezier en uitdaging met de roze lolobal! Deze kleurrijke en opwindende activiteit is perfect om kinderen actief bezig te houden en hun coördinatie en evenwicht te verbeteren.

Begin met het stevig plaatsen van je voeten op de plaat en klem de bal tussen je voeten. Het avontuur begint zodra je begint te springen! Hoe hoog kun jij springen? En nog belangrijker, hoe vaak kun je stuiteren voordat je je evenwicht verliest?

De roze lolobal is ontworpen met plezier en veiligheid in gedachten. Met afmetingen van 37,5 bij 26,5 bij 2,5 centimeter is deze bal ideaal voor kinderen die hun springvaardigheden willen verbeteren. Het is de moeite waard op te merken dat de lolobal een maximale belastbaarheid van 50 kg heeft, wat betekent dat het geschikt is voor een breed scala aan leeftijden.

Deze leuke activiteit kan zowel binnen als buiten genoten worden en is perfect om kinderen bezig te houden tijdens vakanties, weekenden, of gewoon als een leuke afwisseling van de dagelijkse routine. Het daagt hen uit om hun grenzen te verleggen, moedigt hen aan om actief te zijn, en laat ze lachen terwijl ze bezig zijn.

Dus waar wacht je nog op? Haal de roze lolobal in huis en daag jezelf of je kinderen uit voor een leuke en actieve springcompetitie. Het is een geweldige manier om energie te verbranden en tegelijkertijd motorische vaardigheden te ontwikkelen.

Afmetingen: 37,5 x 26,5 x 2,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
37,5 x 26,5 x 2,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719904681476
197 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst