• -10%
Voetbal 23cm Gekleurd Geel
Voetbal 23cm Gekleurd Geel

Voetbal 23cm Gekleurd Geel

92 op voorraad
LG-Imports
LG8753B
€ 2,24 € 2,49 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een stoere en lichte gele voetbal voor jouw kleine voetbalfan? Dan hebben wij precies wat je nodig hebt! Onze voetbal, gemaakt van duurzaam kunststof, is niet alleen stevig, maar ook perfect aangepast aan de behoeften van kleine kinderen.

De voetbal heeft een ideale diameter van 23 cm, waardoor hij gemakkelijk vast te pakken en te trappen is voor kleine handen en voeten. Dit maakt het spelen met de voetbal een plezierige ervaring voor kinderen van alle leeftijden. Of ze nu in de tuin spelen, op het strand of op het sportveld, met deze voetbal kunnen ze hun voetbalvaardigheden oefenen en plezier hebben met vrienden en familie.

Het gebruik van kunststof maakt de voetbal licht van gewicht, waardoor kinderen de bal gemakkelijk kunnen hanteren en ermee kunnen manoeuvreren. Bovendien is het materiaal duurzaam en bestand tegen stoten en schokken, waardoor de voetbal lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik.

De stoere uitstraling van de voetbal zal elke kleine voetballiefhebber aanspreken. Of het nu op straat, in de tuin of op het sportveld is, deze voetbal zal zeker de aandacht trekken. Met zijn levendige kleuren en stoer ontwerp is het de perfecte metgezel voor eindeloos speelplezier.

Dus waar wacht je nog op? Schaf vandaag nog onze stoere lichte voetbal aan en laat jouw kinderen genieten van urenlang plezier en beweging. Verbeter hun coördinatie, stimuleer hun passie voor voetbal en zie ze vol zelfvertrouwen hun vaardigheden ontwikkelen met deze speciaal ontworpen voetbal voor kleine kinderen.

Leuk als uitdeelcadeautje bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te voetballen.
Meer producten met als thema Voetbal vind u hier.

Afmetingen: diameter 23cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 23cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247087539
92 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst