Soft Balletje 7cm.
Soft Balletje 7cm.
Soft Balletje 7cm.

Soft Balletje 7cm.

500 op voorraad
7920351
€ 1,49

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat het plezier beginnen met het Soft Balletje van 7 cm! Dit kleine maar veelzijdige speelballetje is de perfecte metgezel voor allerlei leuke activiteiten. Met een gemiddelde doorsnede van ongeveer 7 centimeter is dit balletje compact genoeg om overal mee naartoe te nemen en groot genoeg voor eindeloos speelplezier.

Of het nu gaat om binnen- of buitenspellen, dit Soft Balletje voegt een extra dimensie van vreugde toe aan je dagelijkse activiteiten. Buitenspelen wordt nog leuker als je dit zachte en lichte balletje rondgooit, vangt of zelfs botst. Het is ideaal voor jonge kinderen en zorgt voor een veilige manier om te spelen zonder het risico van letsel.

Dit balletje is ook perfect voor binnenspellen, zoals catch, toss, of gewoon om in je hand te knijpen als een stressverlichter. De zachte textuur maakt het gemakkelijk vast te houden en aangenaam om mee te spelen. Bovendien is het balletje verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor het een visueel aantrekkelijke toevoeging is aan je speelgoedcollectie.

Kortom, het Soft Balletje van 7 cm is een veelzijdige en plezierige metgezel voor allerlei speelavonturen. Of je nu binnen of buiten bent, met dit kleine balletje in de hand ben je altijd klaar voor een dosis speelplezier!

Afmeting: diameter 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 6 cm
Materiaal
Foam
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8718012037458
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst